Vi samarbetar med Innoto - ett mjukvaruföretag som arbetar med turism och kulturarv - för att erbjuda en mycket effektiv plattform för destinationsmarknadsföring, kulturarv-tolkning och gemenskap-kartläggning; Geozzy. Vi kommer att fokusera vår uppmärksamhet på de nordiska marknaderna.

Problemet

Det är svårt att bygga ett attraktivt innehåll för besökare. Det måste vara visuellt tilltalande, lätt tillgängligt och aktualiserat. Om inte, så går potentiella besökare till de stora innehållsleverantörerna för innehåll om din destination. Små och medelstora organisationer kämpar för att erbjuda attraktivt innehåll som bygger förtroende och lojalitet.

Den lösning som Geozzy erbjuder

En plattform som hjälper dig att skapa fängslande innehåll med lätthet. Som innehållsskapare - oavsett om det är den kommunala informationstjänst, en museumscurator eller det lokala turismkontoret - kan man generera och underhålla innehåll utan teknisk know-how. Sådan kommer mer innehåll att erbjudas användare och det hållas lättare aktualiserat. Geozzy kombinerar detta enkla innehållsskapande med innehållspresentation som är på nivå med de bästa på webben.

Geozzy

Användarupplevelse: Snabb, informativ, engagerande och personlig

Innoto har lagt ner mycket arbete på att göra ett användargränssnitt som ger snabb återkoppling och där innehållet är bara 1 eller 2 klick bort. Utbredd användning av mouse-overs med snabba svar innebär att en hel del innehåll är 0 klick bort. Dessutom ger Geozzy dina besökare med online-verktyg för att planera sitt besök. Du kan också ge nätet personliga turer; flera interpretitive virtuella turer genom en guidad tur systemet. Systemet har också funktioner för användarskapat innehåll, såsom kommentarer och ett-klick-på-karta for nya förslag till innehåll.

Geozzy user interface

Enkelt skapande av innehåll

Även om en Geozzy webbplats kan erbjuda en hel del avancerat innehåll, är skapandet av innehållet lätt. Det är lika enkelt som någon enkel content management system, men presentationen av innehållet kan vara spektakulärt. Detta innebär att du inte behöver investera en hel del tid i utbildning för redaktörer. Det innebär också att dessa redaktörer är mer benägna att göra tät och effektiv användning av systemet.

Geozzy skapande av innehåll

Hvem använder Geozzy?

Även om plattformen har funnits på marknaden under en månad, så finns det redan fyra Geozzy-projekt på väg.

Hur kommer jag igång?

Bara berätta vad du behöver. Vi kommer att komma upp med ett förslag till en Geozzy-baserad webbplats som skapats för att passa dina behov. Efter det kan du börja skapa innehåll. Vi hjälper med teknisk stöd och användarstöd. Kontakta oss för mer information.