Liveblogging med abonnemang

Vi skapar en webbplats som innehåller liveblogging och ett system för att styra access till innehåll med abonnemang. Detta är en finansiell webbplats som beror tungt på liveblogging, där meddelanden inte kan fördröjas mer än en sekund. Dessutom använder vi ett system för webb meddelanden som låter användaren veta att det finns nya meddelanden på webbplatsen. Webbplatsen fungerar på i stort sett alla typer av enheter. Plattformen är Wordpress med en serie av insticksprogram.

Nytt webbprojekt ; en webbutik nära integrerad med sociala medier

Vi har precis börjat ett nytt webbprojekt ; en webbutik nära integrerad med sociala medier. Butiken kommer att baseras på Wordpress med WooCommerce och en rad tillägg med anknytning till sociala medier. Alla nya produkter kommer att kraftigt marknadsförs via sociala medier. Dessutom kommer det att finnas kampanjer för produktkategorier .

Projekt med Drupal

Drupal Två projekt med content management-plattformen Drupal är på gång. Ett projekt kommer att använda Drupal 7, medan den andra kommer att använda Drupal 8.

Vi är mycket glada över att börja arbeta med en ny plattform; tidigare har vi främst använt Joomla! och Wordpress . Drupal ger lätt innehållförfattande, pålitlighet, goda prestanda, och utmärkt säkerhet. Alla är goda skäl att använda Drupal, men men vad som skiljer det från resten är dess flexibilitet. Dess modularitet och verktyg hjälpar till att bygga dynamiska webbplatser. Precis som Wordpress och Joomla !, så är Drupal-projektet öppen källkod. Vem som helst kan ladda ner, använda, arbeta med och dela den med andra. Projektet är byggd på principer som samarbete, globalism, och innovation. Det distribueras under villkoren i GNU General Public License (GPL). Det finns inga licensavgifter.