Vi har inngått samarbeid med Innoto - et programvareselskap som arbeider med turisme og kulturarv - for å tilby en meget effektiv plattform for destinasjonsmarkedsføring, fortolkning av kulturarv og kartlegging avlokalsamfunn; Geozzy. Vi vil fokusere på de nordiske markedene.

Problemet

Det er vanskelig å bygge attraktivt innhold for besøkende. Det må være visuelt tiltalende, lett tilgjengelig og oppdatert. Hvis ikke, så flytter potensielle besøkende seg til de store innholdsleverandørene for innhold om destinasjonen. Små og mellomstore organisasjoner sliter med å tilby attraktivt innhold som bygger tillit og lojalitet.

Løsningen som Geozzy tilbyr

En plattform som hjelper deg å lage fengende innhold med letthet. Som innholdsskapere - enten det er den kommunale informasjonstjenesten, en museumskurator eller det lokale turistkontoret - så kan de generere og vedlikeholde innhold uten teknisk kunnskap. Mer innhold vil bli tilbudt til brukere, og det vil holdes oppdatert. Geozzy kombinerer enkel innholdsskaping med innholdspresentasjon som er på nivå med de beste på nettet.

Geozzy

Brukeropplevelsen: Rask, informativ, engasjerende og personlig

Innoto har lagt mye arbeid i å gjøre et brukergrensesnitt som gir raske tilbakemeldinger og hvor innholdet er høyst 1 eller 2 klikk unna. Utbredt bruk av mouse-overs med rask respons betyr at mye av innholdet er 0 klikk unna. I tillegg gir Geozzy besøkende et nettbaserte verktøy for å planlegge sine besøk. Du kan også tilby personlige turer; flere interpretitive virtuelle turer gjennom et guidet tur system. Systemet har også funksjonalitet for brukerskapt innhold, for eksempel kommentarer og forslag til nytt innhold med et klikk på et kart.

Geozzy brukergrensesnitt

Enkel innholdsskaping

Selv om en Geozzy site kan tilby mye avansert innhold, så er det å skape innholdet enkelt. Det er like enkelt som etthvert enkelt content management system, men presentasjonen av innholdet i Geozzy kan være spektakulære. Det betyr at du ikke trenger å investere mye tid i opplæring av innholdsredaktører. Det betyr også at disse innholdsredaktørene vil gjøre hyppig og effektiv bruk av systemet.

Geozzy content creation

Hvem bruker Geozzy?

Selv om plattformen bare har vært på markedet i en måned eller så, er det allerede fire Geozzy-prosjekter på vei.

Hvordan kommer jeg i gang?

Bare fortell oss hva du trenger. Vi vil komme opp med et forslag til en Geozzy-basert nettsted opprettet for å passe deg behov. Etter det kan du begynne å lage innhold. Vi kom tilbake med teknisk og brukerstøtte. Kontakt oss for mer informasjon.