Vi har indgået et samarbejde op med Innoto - en software-virksomhed, der arbejder med turisme og kulturarv - for at tilbyde en meget effektiv platform for destination marketing, kulturarv-fortolkning og kortlægning av lokalsamfund; Geozzy. Vi vil fokusere vores opmærksomhed på de nordiske markeder.

Problemet

Det er svært at bygge op attraktivt indhold for besøgende. Det skal være visuelt tiltrækkende, let tilgængelige og up-to-date. Hvis ikke, så opsøger potentielle besøgende i stedet de store indholdsudbydere for indhold om din destination. Små og mellemstore organisationer kæmper for at tilbyde attraktivt indhold, der opbygger tillid og loyalitet.

Den løsning, Geozzy tilbyder

En platform, der hjælper dig med at skabe fængslende indhold med lethed. Eftersom indholdsudviklere - uanset om det er den kommunale informationstjeneste, en museumsinspektør eller det lokale kontor for turisme - kan generere og vedligeholde indhold uden teknisk know-how, vil mere indhold blive tilbudt til brugere, og det vil lettere holdes aktualiseret. Geozzy kombinerer denne nemme indholdsskabing med indholdspræsentation, der er på niveau med de bedste på nettet.

Geozzy

Brugererfaring: Hurtig, informativ, engagerende og personlig

Innoto har lagt en stor indsats i at gøre en brugergrænseflade, der giver hurtig feedback, og hvor indholdet er højst blot 1 eller 2 klik væk. Udbredt brug af mouse-overs med hurtige reaktioner betyder, at en masse indhold er 0 klik væk. Desuden giver Geozzy dine besøgende online-værktøjer til at planlægge deres besøg. Du kan også give personlige ture; flere interpretitive virtuelle ture gennem et guidet tur-system. Systemet har også funktionalitet til brugerskabt indhold, såsom kommntarer og one-click-on-a-map forslag til nyt indhold.

Geozzy user interface

Nem inholdsskabing

Selv om en Geozzy-site kan tilbyde en masse avanceret indhold, så er oprettelsen af dette indhold nemt. Det er lige så nemt som andre nemme content management system, men præsentationen af indholdet kan være spektakulært. Det betyder, at du ikke behøver at investere en masse tid i uddannelse for redaktører. Det betyder også, at disse redaktører er mere tilbøjelige til at gøre hyppig og effektiv brug af systemet.

Geozzy content creation

Hvem bruger Geozzy?

Selvom platformen kun har været på markedet i en måneds tid, er der allerede fire Geozzy-projekter på vej.

Hvordan kommer jeg i gang?

Bare fortæl os, hvad du har brug for. Vi vil komme med et forslag til et Geozzy-baseret websted skabt til at passe dig behov. Efter dette, kan du begynde at oprette indhold. Vi hjelper med teknisk støtte og brugersupport. Kontakt os for mere information.