Geozzy - Turisme og kulturarv

Vi har indgået et samarbejde op med Innoto - en software-virksomhed, der arbejder med turisme og kulturarv - for at tilbyde en meget effektiv platform for destination marketing, kulturarv-fortolkning og kortlægning av lokalsamfund; Geozzy. Vi vil fokusere vores opmærksomhed på de nordiske markeder.

Læs mere: Geozzy - Turisme og kulturarv

Liveblogging med abonnement

Vi skaber en hjemmeside, der indeholder liveblogging og et system til at kontrollere adgangen til indhold med abonnementer. Dette er en finansiel hjemmeside, der i høj grad vil afhænge af liveblogging, hvor beskeder kan ikke blive forsinket i mere end 1 sekund. Desuden bruger vi et system til web-meddelelser ("web notifications"), der lader brugeren vide, at der er nye beskeder på hjemmesiden. Sitet virker på stort set alle slags enheder. Platformen er WordPress med en række plugins.

Nyt webprojekt; en online butik tæt integreret med sociale medier

Vi er lige begyndt et nyt webprojekt; en online butik tæt integreret med sociale medier. Butikken vil være baseret på WordPress med WooCommerce og en række tilføjelser relateret til sociale medier. Alle nye produkter vil blive kraftigt markedsført via sociale medier. Derudover vil der være kampagner for produktkategorier.

Projekter med Drupal

Drupal To projekter ved hjælp med content management platformen Drupal er under opsejling. Et projekt vil bruge Drupal 7, mens det andet vil bruge Drupal 8.

Vi er glade for at begynde at arbejde med en ny platform; tidligere har vi primært brugt Joomla! og WordPress. Drupals enkle indholdsredaktion, pålidelige resultater, og fremragende sikkerhed er alle gode grunde til at bruge Drupal, men hvad som vrikelig adskiller Drupal fra andre er dens fleksibilitet. Dens modularitet og værktøjer hjælper med at opbygge dynamiske websites. Ligesom WordPress og Joomla !, så er Drupal-projektet open source-software. Alle kan downloade, bruge, arbejde på, og dele det med andre. Den er bygget på principper som samarbejde, globalisme, og innovation. Den er distribueret under betingelserne i GNU General Public License (GPL). Der er ingen licensafgifter.

Mediert en indgang til det danske markedet

Danish flag © 2004 by Tomasz Sienicki, tsca#sdf.lonestar.org - GFDLVi er glade for at meddele, at vi har været medvirkende til at mediere en indgang til det danske markedet for en mellemstor galiciske IKT tjenesteudbyder. Tjenesteudbyderen har fået tildelt en kontrakt med en dansk offentlig enhed. Dette er den første kontrakt for dette selskab på det danske markedet. Mulighederne for en permanent tilstedeværelse i Danmark synes gode.