Asterisk

Asterisk er en softwarebaseret PBX. Den frigives med en dobbelt licensmodel: Som fri software ved brug af GNU General Public License (GPL) licens, og som proprietær software med en proprietær softwarelicens. Den er en meget populært VoIP PBX globalt, på grund af open source licensiering og modulært, udvideligt design. Evner: Konfiguration, optimalisering, adgangskontrol, tilpasning.

XML

Extensible Markup Language (XML) er et opmærkningssprog, der definerer et sæt regler for kodning af dokumenter i et format, der kan læses af mennesker og maskiner. Det bruger tags, som kan oprettes og defineres af brugerne. Evner: SAX, pull parsing, SOAP, XHTML, XPath, XSL Transformations (XSLT), XML Schema, DTD.

XenServer

Citrix XenServer er en kommerciel version af Xen-projektet, en hypervisor, der bruger et microkernedesign, der leverer tjenester, der gør det muligt for flere operativsystemer at køre samtidigt på samme hardware. Ekspertise: Værktøjer (XenCenter osv.), netværk, sikkerhed, VM-forberedelse, konfiguration, HA, pooling, gendannelse.

SQL

Structured Query Language er et programmeringsspråk designet for å administrere data som holdes i et relationsdatabasebehandlingssystem (RDBMS). Evner: MS SQL, PosgresSQL, MySQL, vindusfunksjoner, XML Query Language (XQuery), temporære data, rad-mønstermatching, polymorfe tabellfunksjoner, JSON ...

Confluence

Confluence er software til team-samarbejde, lavet af Atlassian. Det er muligt at oprette alle former for indhold relateret til et projekt på ét sted; mødenotater, projektplaner, produktkrav og meget mere. Desuden kan alt indhold kommenteres og diskuteres i selve indholdet. Integreret med Jira. Evner: Oprettelse og styring af indhold.
  • CallMeSmart AS
  • CONNECT Norge

Kundecase: CallMeSmart AS

"CallMeSmart AS er et software- og kommunikationsproduktfirma etableret i 2015 for at færdiggøre udviklingen af CallMeSmart- til et markedsklart produkt, og bringe det til hospitaler og klinikker globalt. CallMeSmart-systemet er et let og omkostningseffektivt smartphone-system til modernisering af kommunikation på hospitaler og klinikker. Det giver sikker smartphone-kommunikation til klinikere, et intelligent kommunikations-routingsystem, der minimerer afbrydelser, og enkle værktøjer til at organisere kommunikation i henhold til afdelingsopgaver, roller og ansvar." ©

Fra februar til august 2017 outsourcede CallMeSmart rollen som Tech Lead i projektet til Eric Eikrem & Co. Teknologier, der blev brugt var - bland annet - Linux, som sådan, Asterisk, LDAP, CAS, OpenFire (XMPP) og XenServer. Vores leverancer omfattede:

IT-infrastruktur

Bygge og vedligeholde it-infrastruktur.

Driftsklargøring

Hjælp til å strømline systemet; løfte det fra forskning til drift.

Støtte og træning

Udvikling af støtte og uddannelse, herunder udvikling af læringsindhold.

QA

Støtte til QA, herunder udvikling af intern dokumentation.

CallMeSmart ©

Logo og første afsnit - 2017 © CallMeSmart AS

Kundeprofil: CONNECT Norge

CONNECT Norge er en NGO, der støtter innovation og kreativitet. Organisationen repræsenterer private virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at hjælpe iværksættere i kommercialiseringsfasen. Gennem CONNECTs springbræt-process, blir iværksættere coachet til at forbedre deres forretningsstrategier og deres forretningsmodel gennem direkte feedback fra erfarne erhvervsfolk. Der er i øjeblikket fem Connect netværk i Norge foruden Stiftelsen CONNECT Norge. Der er også flere knudepunkter rundt om i landet. Netværkene er organiseret som selvstændige organisationer og foreninger med egne bestyrelser.

CONNECT Norge outsourcet sin IT-afdeling til Eric Eikrem & Co. Vores leverancer omfattet:

IT-infrastruktur

Opbygning og vedligeholdelse af it-infrastruktur.

Systemintegration og BI

Integrationer mellem en bred vifte af systemer baseret på forskellige teknologier. Udvikling af BI-paneler.

Support og uddannelse

Brugerstøtte og uddannelse, herunder udvikling af læringsindhold og online-kurser.

Kvalitetssikring

Støtte til kvalitetssikring, herunder rutinemæssig udvikling.

CONNECT Norge